Polvi ja Keskikonsoli vklp.

Hoy!

Alussa kirjoittelinkin kiivaaseen tahtiin mistä on kyse, mitä on käynyt, vammasta, hoidosta ja kuntoutuksen aloittelusta. Tämän jälkeen sivu sai myös pienen kasvojenkohotuksen kun sivu sai uuden osoitteen: nixduchamp.com

Aloitan asioiden availua, kuntoutuksen sisältöä, treenailua ja ajatuksia yleisestikkin.

Tällä hetkellä tilanne on se, että leikkauksesta on noin 3 1/2kk, jonka aikana olen pystynyt treenailemaan ylläpitävästi ja yläkroppa painotteisesti. Jalat olen pitänyt mukana, mutta kuntouttavasti. Nyt vihdoin tilanne on se, että jalat ovat mahdutettu mukaan viikkorytmiin ja niitä jyllätään nyt 2x viikkoon. Liikkeillä ollaan ja vauhti alkaa kasvamaan. Jalasta on pahimmat liikerajoitteet ja kivut hävinneet sitten aloitus aikojen, joten kuntoutus ja arki alkaa saamaan enemmän sisältöä. Näin 3 1/2kk kohdalla polvi on suhteellisen mukavassa kunnossa ja homma edistynyt hienosti ilman suurempia takapakkeja.

Tuntuu  kuitenkin, että eletään kuntouttamisen tylsintä vaihetta. Eteneminen on yhtä ”jurruuttamista”. Tilanne on sen verran tasainen, että kiputiloja ei ole, mutta mitään suurempaakaan rehkimistä ei voi toteuttaa.

Tällä hetkellä keskityn lihasmassan takaisin saamisen lisäksi: polven suoraksi saamiseen, tätä toteutetaan kumppanin avustuksella polvea painellen kiinni lattiaan tai toinen mitä teen: Vedän lenkkarin leikattuun jalkaan ja painan kahvakuulan (12kg) polven päälle, näin pystyn saamaan kontrolloitua yliojennusta polvelle jotta se suortuisi. Teen näitä pitkinä pitoina, joka hieman jumittaa polvea (muista pumppaila), sekä pumppaavina pitoina. Näin saan tehostettua ja jumpattua suoruutta, joka ei ole vielä tullut. Kuitenkin kyykkääminen ja syväkyykyn tekeminen onnistuu.

Onneksi sisältöä ovat tuoneet jalkapäivät joita olen saanut sisällettyä viikko-ohjelmaani.

Viikonloppu ja meningit

Lauantai ja keskikonsolitreeni selälle ja korsetin kiristämistä.

Ylätalja leveeote 5×11 nouseva(+-10kg) + 5×11 laskeva(+-10kg).

Dynaaminen vipuvarsisoutu vuorokäsin (negaosuus 5-8sek.) 4×13.

Dynaaminen ylätalja kapeeote (negaosuus 5-8sek.) 5×11

Dynaaminen serratus pullover alataljassa maaten  (negaosuus 5-8sek.) 5×11.

epäkkäät smith 4×16 (120kg).

dynaamiset vatsat 4×15

aktiivi lepo lankku- + lankku-kyljet. 30sek. per pito.

punnerrusasennossa jalat pallolla, puolipallolla tai boxilla, 2x kierrosta per suunta. 4xkierrosta =sarja. 4 sarjaa.

 

Pyrin seuraavaksi kuvaamaan jalkapäivääni, josta näkisi miten pystyn jalalla treenaamaan tässä vaiheessa. Sekä muita uusia juttuja tulossa…

 

-From ashes to glory.
Niko

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s