Joulu lähestyy.

Ja itselläni kiireet ainakin on monella rintamalla lisääntyneet.

Viimeksi kirjoittelenkin hieman tulevaisuuden suunnitelmista ja mihin suuntaan tässä ollaan lähdössä. Lisää muutoksia tapahtuu ja niistä tuonnempana.

Mutta tosiaan varmaa nyt ainakin on se, että keväällä alkaa liikunta-alan opinnot Kisakeskuksessa ja niitä sitten jatketaan siitä eteenpäin mahdollisuuksien mukaan.

Ja johan toi Joulukin on jo ovella. Hässääkkaa ja ravaamista, sitähän tämä vuoden viimeinen kuukausi on täynnä.

Ja mitä polvi sanoo näin 5kk myöhemmin. Nyt voin rehellisesti sanoa, että ensimmäisiä kunnon jalkatreenejä saa vihdoinkin tehtyä! Olen tästä iloinen vaikka se veikin kauemmin kun mitä odotin. Kuntouttaminen jatkuu edelleen jalan mobilisointiharjoitteilla ja lihassamassa takaisin saannin kanssa. Kaksinverroin saa tehdä kyllä töitä, että se jalka sieltä tulee käyttökuntoon ja juoksu, sekä hyppelyharjoitteet ovat vielä pois suljettuja. Mutta kyllä se kaikki työ kannattaa, hymy siinä nousee kun kivut lievittävät ja treeneistä pääsee nauttimaan.

Jouluksi JERONE

Eli nyt on vielä oikein hyvä tilaisuus lisätä pukinkonttiin lämmintä ja siistiä vaatetta JERONELTA. Itsekkin tein tuossa talvipakkasten varalle tilauksia ja kyllä sieltä mukavaa päälle pantavaa löytyi! Nopealla toimituksella varmituu, että kerkeää vielä aatoksi kuusen alle. Kaikille tilauksen tekijöille -10% tilauksesta, koodilla: Niko10.

Jerone.fi – Oma suosikkini on tämä norjanlippuinen Anorakki.

SAMSUNG CSC
Ei muuta kun Jerone.fi ja sieltä katsomaan mitkä mieltä miellyttää. Voit myös seurata heitä Instagramissa: Jerone_Official.

-From ashes to glory.
Niko

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s