Aikaisia lahjoja!

Tietoja!

Tervehdys!

Niko Lehtonen originally Korsosta. Kyllä selvisin sieltä ja tulen aina puhumaan Korson puolesta. Urheilu on aina ollut osa elämääni eri muodoissa ja siihen olen kasvanut, koska perheessäni urheilu on ollut ”SE” juttu. Elän todenäköisesti muitten silmissä kurinalaisesti, mutta se on elämäntyylini josta nautin täysillä. Viimeisimmät 13-vuotta on mennyt Amerikkalaisen Jalkapallon parissa. SM- ja NuortenMaajoukkuetasoa myöten.

Optimaallisen suorituskyvyn metsästys, visionääri, elämästä ja urheilusta nauttiminen, extreme-elämyshedonisti.

Tarkoitukseni on kirjoittaa toipumispäiväkirjaa polvivammastani, sekä kuntoutusmatkastani läpi tämän prosessin. Pyrin käymään mahdollisimman informatiivisesti läpi kuntoutumisprojektini: tapaturmapäivästä siihen hetkeen kun olen taas täydessä varustuksessa joukkeeni mukana. (Aikaisemmat Artikkelit sivun oikeassa laidassa).

Mitä mielessä tapahtuu kun urheilu on osa sinua. Mikä on fiilis kun vamma pakoittaa pysähtymään ja rauhoittumaan. Mikä motivoi parantumaan ja kuinka tästä eteenpäin näen oman terveyteni.

Tähän asti olen ollut se, joka on keskittynyt ja fokusoitunut vain urheilemaan ja olemaan itse kentällä. Kesällä 2014 kauden avausottelussa loukkaannuin ja kärsin pahalaatuisen polvivamman, joka muutti käsitystäni urheilusta dramaattisesti, ehkä hieman olen kasvanut ja aikuistunut. Nykyään nautin urheilusta vieläkin enemmän! Tajuan sen olevan suurin osa identiteettiäni. Siksi haluankin tehdä sitä ammatikseni ja myös auttaa muita, niin kuin ne ihmiset jotka ovat minua autettaneet tämän polveni kuntouttamisen kanssa. Anna suurta arvoa tuelle ja avulle jota olen itse projektini aikana saanut ja siksi haluanki suuntautua työssäni ja opinnoissani samaan suuntaan.

Urheilu on osa minua aina, se ei tule ikinä jäämään. Kentille palaan varmast heti kuin polveni antaa siihen luvan! Sillävälin kuntoutan, opiskelen ja haluan nauttia treenaamisesta,sekä tästä matkasta täysillä kohti paluutani!

Välietappeja tulee olemaan ja niitä availen täällä sivustollani.

Uusinta tulossa…Työkuviot vaihtuu!

KOULUTUS

Urheiluopisto Kisakeskus, Raasepori 20.4.2015-
Näyttötutkinto
Liikunnan ammattitutkinto + Personal Trainer-tutkinto (urheiluopisto).

Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitos, valmistusmisvuosi 2011
Merkonomi
Retail, Asiakaspalvelun ja markkinoinnin-koulutusohjelma, Lopputyö: Liiketoimintasuunnitelma Liikuntakeskuksen perustamiselle.

My goal is to be: Functionally fit, not only physically.

Hyvää Joulua kaikille ja Upeeta uutta vuotta 2015! Kovempana kuin koskaan.

”From ashes to glory” – Niko

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s