Fressi Trainer

”Uusi vuosi, uudet kujeet”. Vanha mutta hyvinkin osuva sanonta. Vuoden aloitus on pitänyt allekirjoittaneen kiireisenä.

Nyky-yhteiskunta on suhteellisen vaativapaikka ja moni joutuukin vaihtamaan ammattia, sekä toimeentulonsa lähdettä useaan kertaan. On hankittava uusia pätevyyksiä koulutuksilla ja tutkintoja on oltava valtavasti ,että vois edes ylipäätään saada töitä. Itsekkin olen tämän huomannut ja siksi olenkin ollut kiireinen. Merkonomi koulutuksen pohjalta: iltalukion aloittanu ja ylioppilastodistusta metsästävä, Liikunnan ammattitutkino alkaa huhtiikuussa Urheiluopisto Kisakeskuksessa, sekä lukion jälkeiset korkeakoulut kiikarissa. Pahoittelut siitä, että sen takia on myös tämän blogin päivittely jäänyt hieman, mutta tästä se taas alkaa. Ei voi ainakaa valitta, että jäisi yrittämisestä kiinni. Itse haluan kehittää osaamistani ja sen eteen on tehtävä töitä. Jotkut tekevät sitä vaan enemmän ja jotkut pääsevät vähemmällä.

Polven kuntoutus etenee hyvin ja tarkoituksena onkin ottaa koosteenmuodossa klippiä, missä mennään.

Fressi trainer

Tuli tuossa aloitettua uudet työt ja sellainen työ josta todella nautin! Treenaaminen ja se että pääsen toimimaan urheilun parissa. Kerrankin voin sanoa, että olen enemmän kuin tyytyväinen ja olen omalla mukavuus alueellani. Aloitin Fressi trainerinä Leppävaara Fressissä ja minua saa tulla nykimään hihasta.

Esittely:

Tarvitsetko tukea treenin aloittamiseen ja energiaa työssä jaksamiseen? Onko tavoitteenasi laihduttaminen, lihasmassan kasvattaminen? Vai kenties terveellisten elämäntapojen omaksuminen ja niiden yhdistäminen osaksi omaa arkeasi? Olit sitten kokenut tai aloittelija, luon kanssasi tavoitteet jotka kohtaamme yhdessä. Fressi Trainerina olen helposti lähestyttävä, motivoiva, sekä energiaa täynnä oleva tsemppaaja.Vuosien kilpaurheilutaustani ansiosta treenaan kanssasi pitkäjänteisesti ja kurinalaisesti kohti tavoitteitasi. Sinun tavoitteesi on myös minun tavoitteeni. Minun tavoitteeni on se, että lähestymmme treenaamista niin yksinkertaisesti ja helposti. Oli lähtötasosi mikä tahansa. Näin ollen sinun on helppo sisällyttää treenaaminen ja ravintoneuvot osaksi omaa arkeasi. Sekä näin pystyt toteuttamaan oppeja myös itsenäisesti, jotta tavoitteesi olisivat helpommin saavutettavissa.

Yhteydenotot: niko.lehtonen@fressi.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s